Deel dit verhaal

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Succesvolle geldinzameling voor heupoperatie Woody helpt ook Falco

De geldinzameling voor Duitse herder Woody blijkt een groot succes. Op een paar weken tijd zamelde Dierenbescherming Mechelen 8.000 euro in, genoeg om ook de kosten van Falco te dekken.

Het asiel startte begin deze maand met de geldinzameling. De twee jaar oude Woody sukkelt immers met twee kapotte heupen en heeft twee nieuwe nodig wil hij pijnvrij verder door het leven kunnen gaan.

Dierenbescherming Mechelen had de nodige middelen niet voor deze operatie, maar dankzij gulle dierenliefhebbers kan dit nu wel. Het enige dat nu nog ontbreekt is een opvanggezin. Idealiter zou de Dierenbescherming een gezin willen vinden voor het uitvoeren van de zware operatie.

De Dierenbescherming is superenthousiast. “Het verhaal ging blijkbaar rond in gans Vlaanderen”, lacht Lyssa Bosiers. Het succes is nooit eerder gezien. “Meestal halen we bij een geldinzameling onze doelstelling niet, nu zitten we er over.”

Neurologisch onderzoek voor Falco

Voor die zware operatie was 6.000 euro nodig. Dat betekent dat de Dierenbescherming met het resterende geld ook Falco kan helpen. De hond heeft een raar loopje en valt soms zelfs gewoon om. Met het bedrag kan Falco aan een grondig neurologisch onderzoek worden onderworpen.

Deel dit verhaal

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Andere verhalen die je interessant kan vinden