By Indira Vandormael

Een kerstdiner voor iedereen

Iedereen verdient een kans op een warme maaltijd tijdens een periode vol warmte, liefde en geluk

Iemand een minuut, een uur of een dag gelukkig maken. Hun het gevoel geven dat je om hen geeft, iets wat sommigen letterlijk gezegd hebben, maakt me week en emotioneel. Hun blije, dankbare gezichten, hun tranen en hun schaterlach… Dat maakt me ook dankbaar. Het warme gevoel dat je lichaam vult en je hart sprongetjes laat maken. Dat is heel apart en uniek. Dan nog zo een bedankje krijgen met een kaartje vanuit het hart is goud waard. Bedankt aan Muna.Co, de vrijwilligers en de talrijke donaties!

-Indira ❤️

  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
Ook in deze vreemde tijden organiseren wij met Dare to Care een kerstdiner voor de thuislozen, omdat ze het nu nog harder nodig hebben. We werken met een doorschuifsysteem zodat alles veilig en coronaproof verloopt!
 
Zoals elk jaar zorgen we voor een heerlijke maaltijd en een leuk geschenkje onder de kerstboom voor iedereen. 🎁
 
Bedankt en wij wensen iedereen alvast fijne en warme feestdagen! 🎄 🥂

Dare to Care organiseert dit jaar de derde editie van het kerstdiner voor thuislozen samen met Muna.Co. Heidi en Sandra van SoNoen boden zich aan om dit jaar het diner te verzorgen. Naast deze lekkere maaltijd, zorgen we ook voor pakjes onder de boom en veel gezelligheid.

Ook dit jaar was het Kerstdiner van Dare to Care een warme en gezellige avond. Een avond dat al 3j een speciale avond is. Een avond vol gelukkige gezichten, leuke babbels en vooral een avond waar er geen oordelen plaats vinden. Een avond naar mijn hart!

De pakjes werden stuk voor stuk enthousiast ontvangen. Dus nog eens heel erg bedankt aan alle sponsors. Het lekkere eten van SoNoen was een succes.

Bedankt aan iedereen, zelfs degene die dit initiatief enkel een beetje aandacht hebben geschonken en ook wat warmte in hun hart dragen voor anderen! ❤️🙏

Met heel veel liefde en plezier was ons kerstdiner voor iedereen een succes! Wij zijn alvast heel gelukkig! 

Ik ben enorm vereerd dat ik jullie heb mogen ontmoeten. Je kan ook zeggen of gevonden heb, zoals Ilse Maes vorig jaar al voor ons 1e kerstdiner en Nawal toevallig dit jaar tijdens een Pilatesles.

Samen met zoveel andere zorgen wij met het Kerstdiner voor een moment, een moment van warmte, zorgeloosheid en plezier. Er is niets dat ik liever zou willen doen dan dat, gewoon dat.

Bedankt beide voor de mooie recensies, ik draag ze in mijn hart. ❤️ Indira

Iemand een minuut, een uur of een dag gelukkig maken. Hun het gevoel geven dat je om hen geeft, iets wat sommigen letterlijk gezegd hebben, maakt me week en emotioneel. Hun blije, dankbare gezichten, hun tranen en hun schaterlach…

Dat maakt me ook dankbaar. Het warme gevoel dat je lichaam vult en je hart sprongetjes laat maken. Dat is heel apart en uniek. Dan nog zo een bedankje krijgen met een kaartje vanuit het hart is goud waard. Bedankt aan Muna.Co, mijn familie en de talrijke donaties!

Elk jaar kijk ik weer uit naar het kerstdiner van Dare to Care, op deze avond voelt iedereen zich speciaal en geliefd.

Wil jij het verschil maken?

Steun ons door een vrije gift te doneren.
Elke euro kan ons helpen!