By Indira Vandormael

Logo Dare2Care

Een kerstdiner voor iedereen

Iedereen verdient een kans op een warme maaltijd tijdens een periode vol warmte, liefde en geluk

Iemand een minuut, een uur of een dag gelukkig maken. Hun het gevoel geven dat je om hen geeft, iets wat sommigen letterlijk gezegd hebben, maakt me week en emotioneel. Hun blije, dankbare gezichten, hun tranen en hun schaterlach… Dat maakt me ook dankbaar. Het warme gevoel dat je lichaam vult en je hart sprongetjes laat maken. Dat is heel apart en uniek. Dan nog zo een bedankje krijgen met een kaartje vanuit het hart is goud waard. Bedankt aan Muna.Co, de vrijwilligers en de talrijke donaties!

-Indira ❤️

IMG 9064 1
cfa6c55c 5428 41ec ba13 171514f510ab 1

We mochten de zevende editie van “een kerstdiner voor iedereen” weer afronden met een voldaan gevoel! Ook dit jaar konden we samen genieten van een gezellig kerstdiner dat in teken stond van warmte en vriendschap.

Onze gasten werden in de watten gelegd met heerlijk eten en cadeautjes. Ze kozen terug voor een intiem diner met een doorschuifsysteem. Iedereen werd bij zijn thuis opgehaald en veilig teruggebracht. We zagen ook weer veel nieuwe gezichten en zaten dit jaar aan 40 helden.

Een oprechte dank aan allen die hebben bijgedragen om het kerstfeest weer tot een succes te maken. Samen hebben we gezorgd voor lichtpuntjes van vreugde en solidariteit, waardoor deze feestdagen een bijzondere betekenis kregen. We kijken ernaar uit om dit volgend jaar opnieuw te doen. 

We wensen iedereen nog een prachtig 2024 met een goede gezondheid voorop!

Ook in 2022 zetten we het Kerstdiner verder zoals vorig jaar. Na een merendeel van stemmen van de gasten verkozen zij een meer intiem diner. Wat Corona niet kon teweegbrengen! Sindsdien hanteren we in plaats van allemaal samen in een grote zaal te zitten, een doorschuifsysteem in groepjes. Zo zijn we van in de vroege ochtend tot de late avond bezig maar het is het absoluut waard. De verbinding is hechter en dat ervaart iedereen enorm. We halen iedereen op bij zijn thuis en brengen ze ook terug. Dit jaar hebben we 30 lieve gasten een warm gevoel mogen geven.

Bedankt aan allen die geholpen hebben op elke manier mogelijk. We wensen iedereen een prachtig 2023 met veel hechte verbinding en warmte rondom u. 🎄

Wat hebben we weer genoten van een mooi en gezellig kerstdiner. We zijn dankbaar voor de gesprekken en de nieuwe mensen die we hebben leren kennen. Het was een kerstdag vol warmte. ❤️
 
Het Dare to Care team wenst jullie allemaal veel groei en vriendschap in 2022! 🥂
Ook in deze vreemde tijden organiseren wij met Dare to Care een kerstdiner voor de thuislozen, omdat ze het nu nog harder nodig hebben. We werken met een doorschuifsysteem zodat alles veilig en coronaproof verloopt!
 
Zoals elk jaar zorgen we voor een heerlijke maaltijd en een leuk geschenkje onder de kerstboom voor iedereen. 🎁
 
Bedankt en wij wensen iedereen alvast fijne en warme feestdagen! 🎄 🥂

Dare to Care organiseert dit jaar de derde editie van het kerstdiner voor thuislozen samen met Muna.Co. Heidi en Sandra van SoNoen boden zich aan om dit jaar het diner te verzorgen. Naast deze lekkere maaltijd, zorgen we ook voor pakjes onder de boom en veel gezelligheid.

Ook dit jaar was het Kerstdiner van Dare to Care een warme en gezellige avond. Een avond dat al 3j een speciale avond is. Een avond vol gelukkige gezichten, leuke babbels en vooral een avond waar er geen oordelen plaats vinden. Een avond naar mijn hart!

De pakjes werden stuk voor stuk enthousiast ontvangen. Dus nog eens heel erg bedankt aan alle sponsors. Het lekkere eten van SoNoen was een succes.

Bedankt aan iedereen, zelfs degene die dit initiatief enkel een beetje aandacht hebben geschonken en ook wat warmte in hun hart dragen voor anderen! ❤️🙏

Met heel veel liefde en plezier was ons kerstdiner voor iedereen een succes! Wij zijn alvast heel gelukkig! 

Ik ben enorm vereerd dat ik jullie heb mogen ontmoeten. Je kan ook zeggen of gevonden heb, zoals Ilse Maes vorig jaar al voor ons 1e kerstdiner en Nawal toevallig dit jaar tijdens een Pilatesles.

Samen met zoveel andere zorgen wij met het Kerstdiner voor een moment, een moment van warmte, zorgeloosheid en plezier. Er is niets dat ik liever zou willen doen dan dat, gewoon dat.

Bedankt beide voor de mooie recensies, ik draag ze in mijn hart. ❤️ Indira

Iemand een minuut, een uur of een dag gelukkig maken. Hun het gevoel geven dat je om hen geeft, iets wat sommigen letterlijk gezegd hebben, maakt me week en emotioneel. Hun blije, dankbare gezichten, hun tranen en hun schaterlach…

Dat maakt me ook dankbaar. Het warme gevoel dat je lichaam vult en je hart sprongetjes laat maken. Dat is heel apart en uniek. Dan nog zo een bedankje krijgen met een kaartje vanuit het hart is goud waard. Bedankt aan Muna.Co, mijn familie en de talrijke donaties!

Elk jaar kijk ik weer uit naar het kerstdiner van Dare to Care, op deze avond voelt iedereen zich speciaal en geliefd.

~ Gast op het kerstdiner ~

Wil jij het verschil maken?

Steun ons door een vrije gift te doneren.
Elke euro kan ons helpen!