By Indira Vandormael

Logo Dare2Care

Wil jij ons steunen?

Jouw gift geeft mensen de kans op een glimlach.
Elke euro kan ons helpen!

Samen kunnen wij ervoor zorgen dat iedereen de kans krijgt op een dag vol warmte, liefde en geluk. Door jouw vrije gift kunnen wij o.a. zorgen voor een diner met cadeautjes voor mensen die het moeilijk hebben en normaal alleen zouden zijn op Kerstmis.

Hoe kan je ons helpen?

Een vrije gift via overschrijving

  • BE48 0689 0851 1727
  • Mededeling: “Een kerstdiner voor iedereen”

Bedrijven krijgen een attest vanaf €30

Word vrijwilliger

  • Help ons mee bij het kerstdiner of andere evenementen

Wil jij een gift geven of wil jij vrijwilliger worden?
Vul dit formulier in, zodat we jou persoonlijk kunnen contacteren!

Dankzij jouw steun

Evenementen
0
Gulle schenkingen
0
Blije gezichten
0

Wist je dat?

We afgelopen jaar meer dan 1.000 euro hebben ingezameld, hierdoor konden we meer dan 40 mensen een kerstdiner geven met cadeaus.

Veelgestelde vragen

Wat is Dare to Care?

Dare to Care is een VZW dat opgericht is door Indira Vandormael én is gestart vanuit een idee om mensen te helpen. Het 1e project hield een kerstdiner met cadeaus in, hier zitten we ondertussen al aan 4 edities. Met deze VZW hopen we meer en meer projecten te kunnen uitrollen die mensen helpen. 

Waarvoor staat Dare to Care?

Dare to Care is een persoonlijk initiatief van Indira Vandormael. Dat is opgericht om een steentje bij te dragen aan de maatschappij. In samenwerking met VZW Het Steeger, Muna zullen wij dit jaar een kerstdiner organiseren voor de thuislozen.

Wat doen we met jouw gifts?

Ik koos voor een fundraising omdat iemand me zei dat er vast nog mensen willen bijdragen aan dit event. Mensen die graag hun steentje willen bijdragen. Dus daarom organiseer ik ieder jaar een kerstdiner voor de thuislozen en voor de mensen die nergens anders terecht kunnen. Samen met de hulp van vrijwilligers en talloze gulle schenkers. Het is iedere keer opnieuw een uniek ervaring waar iedereen ten volle van geniet.

 

 Uw gift gaat rechtstreeks naar de producten en noodzakelijkheden zoals de producten voor het diner én cadeaus voor de aanwezigen.

Hoe kan ik Dare to Care steunen?

Je kan ons steunen door te doneren of je kan vrijwilliger worden. Bij vragen, kan je altijd contact met ons opnemen.