By Indira Vandormael

Logo Dare2Care

Over Dare to Care

Op een doodgewone dag spookte er een idee door mijn hoofd. Ik wilde graag een kerstdiner voor thuislozen organiseren.

DareToCare-logo's1

Vol warmte, liefde en leuk gezelschap

De armen, de hulpbehoevenden … het klinkt allemaal zo negatief. Beter gezegd: mensen die nergens terecht kunnen op een dag die in het teken van warmte, liefde en leuk gezelschap zou moeten staan.

Ik stelde me al snel vragen over dit idee. Waarom kwam het in mij op? Dit is toch niet wie ik ben? Iemand die in zulke mate durft te geven om anderen. Maar ik wil het niet doen als een barmhartige daad waarvoor je lof krijgt.

De wereld kan wel wat awareness gebruiken. Dus ik dacht: ik ga ervoor en ik draag mijn steentje bij in de mate van het mogelijke.

Het is iedere keer opnieuw een unieke ervaring waar iedereen ten volle van geniet

Dankzij jullie steun

Dare to Care zou nergens staan zonder hulp van vrijwilligers en talloze gulle schenkers. Hierbij willen wij iedereen bedanken die de afgelopen jaren zijn/haar steentje heeft bijgedragen.

0
Evenementen
0
Gulle schenkingen
0
Warme knuffels

Wie is Indira?

Mijn naam is Indira Vandormael. Ik ben geen speciaal persoon. Ik zou me zelfs gewoon durven noemen. Gewoon in mijn gang van het leven, gewoon in de fases die ik heb doorgemaakt, gewoon in mijn kijk op het leven.

Velen beweren het tegendeel en zien me als iemand die de ladder heeft beklommen, iemand die dingen overwonnen heeft, iemand die zichzelf niet als meer dan een ander ziet en iemand die respect heeft voor iedereen. Ook dit klopt. Het is maar hoe en wie het bekijkt.

Ik geloof enorm in mensen ervaringen en tools geven om te groeien in hun emotionele welzijn. Bewustzijn doet volgens mij écht leven! Alle zaken die ik onderneem vertrekken uit die gedachte.

Het is iedere keer opnieuw een unieke ervaring waar iedereen ten volle van geniet

India was voor mij een spiegel

Je ziet verschillende foto’s die in India getrokken zijn. Ik heb die rootsreis eind 2018 gemaakt en ben de weeshuizen gaan bezoeken waar ik zelf verbleven heb tot 1 jaar en 11 maanden oud. Ik heb ook verschillende andere weeshuizen bezocht, de streetfood van India ontdekt, de ongelofelijk prachtige natuur, de sloppenwijken maar ik heb ook de pracht en praal van India mogen ervaren.

India, I’ll be back.. to be continued.